🚀Αποστολή & Αντικαταβολή Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα🐾

Η ομάδα

Θέλοντας να δημιουργήσω κάτι όμορφο το οποίο να διακοσμεί το σπίτι μου και παράλληλα να μου θυμίζει την όμορφη φατσούλα της σκύλίτσας μου της Άγιας (ναι το όνομα της είναι Άγια γιατί είναι τόσο καλή που μόνο άγια θα μπορούσε να λέγεται) σχεδίασα το πρώτο πορτραίτο. Μετά απο αυτό κάποιοι φίλοι που το είδαν μου ζήτησαν να φτιάξω ένα και το δικό τους κατοικίδιο.. Έτσι ξεκίνησε αυτή η ιδέα χωρίς καν να το καταλάβω.


Η επαγγελματική μου ενασχόληση με χώρο της εκτύπωσης και η αγάπη μου για την γραφιστική αλλά κυρίως για τις τετράποδες ψυχούλες με ώθησαν στο να δημιουργήσω την ομάδα του Patousserie Prints η οποία απαρτίζεται από άτομα ίδιας φιλοσοφία. Ανθρώπους που αγαπάνε τα ζώα και έχουν την εμπειρία και αισθητική να σχεδιάζουν όμορφα πορτραίτα των αγαπημένων μας φίλων.

Η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλο αυτό τον καιρό και τα θετικά σχόλια για την δουλειά μας, μας κάνουν να συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη προσπαθώντας καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερα προϊόντα. Μηνύματα από εσάς όπως "ήταν το καλύτερο δωρο" μας γεμίζουν χαρά και δύναμη ενώ παραλληλα μας κάνουν να πεισμώνουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Mike και η ομάδα του Patousserie Print